Welkom

Welkom op de website van Bouw- en Klusbedrijf KEMA.

Werk Paradyske te Kollum

22-10-2013

Werk Paradyske Kollum

Op dit moment is Bouw- en Klusbedrijf bezig met een nieuwbouw klus in het Paradyske te Kollum. Kijk voor meer foto's onder projecten.Meer informatie..
Nieuws archief

Welkom op de site.

Welkom op de website van Bouw- en Klusbedrijf KEMA. heeft u plannen voor Nieuwbouw, Verbouw of Onderhoud, dan hopen wij dat onze site bijdraagt aan het realiseren van uw (droom)wensen.
Kwaliteit staat bij ons voorop. De korte lijnen, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.
U kunt bij ons terecht voor:
  1. Nieuwbouw
  2. Verbouw 
  3. Onderhoud
Introductie

Bouw- en Klusbedrijf KEMA is een bedrijf met ruim 10 jaar ervaring, wij zijn gestart in 2000 als klussenbedrijf en na het behalen van de benodigde papieren zijn wij in 2002 een volwaardig bouwbedrijf geworden. Bouw- en Klusbedrijf KEMA is aangesloten bij de brance organisatie Bouwend Nederland.
Onze naam "KEMA" is ontstaan uit de voornamen van de eigenaren. Wij hebben gekozen voor de eerste twee letters uit de voornamen: Kees van Dijk en Marten Terpstra. Ons speerpunt is korte lijnen doordat de eigenaren zelf  de werkzaamheden uitvoeren. Mochten er tijdens de bouw zaken gewijzigd moeten worden, hoeft u dus niet eerst een telefoontje te plegen naar het kantoor maar kunt u dit direct op de bouw bespreken.
Wij hebben geen personeel in dienst, maar bij grotere klussen huren wij ZZP ers (zelfstandige zonder personeel) in, die ons helpen de klus binnen afzienbare tijd te klaren.
Door de liefde voor het vak, ambachtelijkheid, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid kunnen wij u als bedrijf net dat beetje extra bieden. Offertes

Als allround bouwbedrijf vormen verbouw en onderhoud van woningen een belangrijk deel van onze werkzaamheden. Het vervangen van kozijnen, het vergroten van een woonkamer en het overkappen van een garage zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. In alle gevallen zorgen wij voor een duidelijke, vrijblijvende en gratis kostenberekening. 
Vooraf worden goede afspraken gemaakt en een offerte uitgebracht waardoor geen onaangename verrassingen achteraf ontstaan.