Werk Lisdodde te Buitenpost

De woning is zowel boven als beneden vergroot doormiddel van een uitbouw. Er een kap op de garage aangebracht. Beneden is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een plat dak.

Werk Paradyske te Kollum

22-10-2013

Werk Paradyske Kollum

Op dit moment is Bouw- en Klusbedrijf bezig met een nieuwbouw klus in het Paradyske te Kollum. Kijk voor meer foto's onder projecten.Meer informatie..
Nieuws archief

Door het aanbrengen van een kap op de garage en het plaatsen van een dakkapel afgewerkt met Rockpanel is deze woning boven vergroot.
Beneden is de woning vergroot door middel van een uitbouw voorzien van een plat dak.
De kap is aan de voor en achterzijde voorzien van Redcedar Rabat. De kap is verder voorzien van dakpannen gelijk aan het bestaande gedeelte.


Rockpanel
 
Rockwool Rockpanel® gevelbekleding is vervaardigd van onder hoge druk samengeperste, hoogwaardige steenvezels uit de fabrieken van 's werelds grootste steenwolfabrikant Rockwool.
Het plaatmateriaal beschikt over een unieke combinatie van eigenschappen waardoor het buitengewoon geschikt is voor alle toepassingen van aftimmeringen 
De producten hebben de duurzaamheid van steen en het verwerkingsgemak van hout.
Het plaatmateriaal kent geen uitzetting of krimp, is duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk.
De gemakkelijke verwerkbaarheid van het plaatmateriaal inspireert tot eigentijdse vormgeving, terwijl het brede kleurenpalet verrassende combinaties mogelijk maakt.
Rockpanel is 100% recyclebaar en vormt ook op termijn geen afvalbelasting voor het milieu.